Lokasi: Tulamben, Wreck
Tanggal: 09 April 2005

UserCamera: Sony DSC-P8
Location: Bali
Strobe: Built-in Flash
Taxonomy: Divers
EXIFCamera make: SONY
Camera model: DSC-P8
Date: 09 April 2005
Time: 11:18:07
Exposure Time: 1/40
Aperture: f/2.8
Exposure Bias: +0/3 stop
ISO: 100
Focal Length: 6 mm
Exposure Program: Normal program
Exposure Mode: Manual exposure
Metering Mode: Spot
Light Source: Flash
White Balance: Manual white balance
Software: ACD Systems Digital Imaging
Votes

Score: 3.44 (16 votes)

Like this photo? Want to own a copy? Contact us!

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

8 Responses to “Penampakan”

  1. Erwin Kodiat says:

    Kok bagusan yang ini dari yang di FN? :)

  2. irene says:

    wah ini bagus banget… gw tiap kali motret siluet jadinya ancur…

    gimana bikinnya nih?

  3. hengky says:

    Memang lain dengan yang di FN, lain foto.
    Cuman framing yang di FN lebih bagus, yang ini lebih tampak clear karena torch nya tidak terlalu mengarah ke lensa.
    Di PS, Mbak!

  4. Mulyadi Setiono says:

    satu trick yg gua nemunya nga sengaja, set mode di Tv, flash dimatiin, set speed di 1/60s, 1/30s atau yg lain (cuma lebih rendah dari itu bakalan goyang gambarnya), kalau cahaya background cukup dan siluet bagus jadilah foto seperti ini.

  5. Richard Harlan says:

    Perasaan bagusan yg di Shark Cave

  6. Tom F. Chandra says:

    Bagus bagus bagus

  7. Carl Gennaro says:

    I was really into these silhouettes at one time, (flim) I love it when the models are swimming naturally,, I can’t figure out how you did it with F/2.8, 1/40 s, and still get that blue water? Photoshop? was this the original?

  8. Hengky Dotulong says:

    Well, my camera (Sony Cybershot pocket camera-P8) is ancient. Don’t have manual setting, just have P setting.
    I can not set the apperture or the speed.
    Well you can say my camera is talented to make decision of the diaphragma and speed, lol….
    Photoshop (ACD See 7): I just make it contrast and dark it, so I can got the dark blue color.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.