Canon S60
Sipadan’s Hanging Gardens
Internal flash off

UserCamera: Canon PowerShot S60
Location: Malaysia
Strobe: Built-in Flash
Taxonomy: Mammals & Reptiles
Votes

Score: 1.80 (15 votes)

Like this photo? Want to own a copy? Contact us!

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

8 Responses to “Thea dan penyu”

  1. Mulyadi Setiono says:

    sebenarnya sang fotographer sudah punya bakat nyeni - komposisinya bagus dan menarik, sayang tekniknya masih perlu diperbaiki - warnanya kok monoton. Bayangan gua warna laut mestinya biru dan coralnya warna warni.
    Gimana setting nya yg tepat - gua juga nga tau, nyerah deh kalo wide angle shot mah, mungkin perlu lots of lights, red filter etc.

  2. Erwin Kodiat says:

    Coba dibantu pake noiseware terus Level di PS, mungkin bisa nolong

  3. Erwin Kodiat says:

    Pake apa aja nih Rene, oldig (olah digital)nya? Diceritain dikit dong sapa tau berguna juga buat kita2.

  4. Irene Pramudito says:

    http://www.scubaboard.com/cms/article37-doc1.html

  5. Irene Pramudito says:

    The process is as follows:

    1) Open image

    2) Display Layer Palette (View > Tool Bars > Layer Palette)

    3) In the Layer Palette, right click on Background layer. Click Duplicate

    4) Click Insert New Layer

    5) In New Layer dialog, change the Blend Mode to Color. Click OK

    6) Make the new layer active, then select the Fill tool. In the Fill Options dialog set the tolerance to 200 and the opacity to 100%

    7) Select 50% gray as the foreground color (R:128, G:128, B:128). Fill the new layer with the selected gray.

    8) Click Insert New Layer

    9 In New Layer dialog, change the Blend Mode to Multiply. Click OK.

    10) Select Red (R:255, G:0, B:0) as the foreground color. Fill the new layer with the selected color.

    11) Set the Background layer visibility to off (click on the glasses icon).

    12) Click Layers > Merge > Merge Visible.

    13) The resulting merged layer will be labeled Merged in the Layer Palette. Change its Blend Mode to Screen.

    14) Make the Background layer visible again

    15) Click Layers > Merge > Merge All (Flatten)

    16) Adjust Hue/Saturation and Sharpness to taste.

  6. Irene Pramudito says:

    Sori steps yg diatas itu buat Paint Shop Pro. Kalo utk Photoshop, pake yang http://www.scubaboard.com/cms/article37-doc1.html

  7. Tom F. Chandra says:

    Wah….

  8. Acuan Teharmin says:

    kok penyu ada bubble nya? :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.