Nggak nemu yang coi nya, mungkin di kompie rumah, ini ajalah … yang di upload…

UserCamera: Sony DSC-P8
Location: Bali
Strobe: Built-in Flash
Taxonomy: Nudibranch
EXIFCamera make: SONY
Camera model: DSC-P8
Date: 12 December 2004
Time: 12:55:24
Exposure Time: 1/640
Aperture: f/5.6
Exposure Bias: -2 0/3 stop
ISO: 100
Focal Length: 6 mm
Exposure Program: Normal program
Exposure Mode: Manual exposure
Metering Mode: Spot
Light Source: unknown
White Balance: Auto white balance
Software: ACD Systems Digital Imaging
Votes

Score: 3.00 (15 votes)

Like this photo? Want to own a copy? Contact us!

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

8 Responses to “Chromodoris hintuanensis”

  1. Erwin Kodiat says:

    Hebat euy ga OE :) Top!

  2. Hengky Dotulong says:

    Itu -1.7 EV nya, spot metering dan di metered di warna tercerah….
    Lucky shot aja itu, cuman masih belon merah juga, he.. he..:-))

  3. Richard Harlan says:

    Wah baguss.. yg beginian biasa OE.. tapi ini gak… bagus2…

  4. Budi Ramadi Jerry says:

    he’eh… biasa gua kebablasen juga…
    siipp…

  5. Mulyadi Setiono says:

    hebat, kamera Sony yg full auto ternyata bisa juga dibuat nga over expose, berarti fotografernya memang sudah tingkatan dewa nih:)

  6. Rita Cheung says:

    did you shot it from a night dive again? Nice and beautiful.

  7. Hengky Dotulong says:

    No Rita, this is taken from day dive.
    Yoi dong, Mul… Setengah setan mungkin lebih mirip. hua.. ha..

  8. Tom F. Chandra says:

    Bagus

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.