Ikut2an ahhh post harlequin shrimpnya….Pada post solo harlequin, g post yg berdua biar ada temennya =) =)

UserCamera: Canon PowerShot S60
Location: Bali
Strobe: Built-in Flash
Taxonomy: Crustaceans
Votes

Score: 3.63 (19 votes)

Like this photo? Want to own a copy? Contact us!

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

14 Responses to “Harlequin Shrimp Pair”

  1. Erwin Kodiat says:

    Cool

    Notes:
    » Harlequin with one ‘n’
    » Belong to Crustacean category

  2. Budi Ramadi Jerry says:

    try photoshop… adjust images… curves….
    it’ll help the contrast…
    tapi posenya bagus lho…

  3. tomachik says:

    very nice

  4. Ali Handisanjaya says:

    bagus euy ,tapi agak kemerahan dikit.

  5. Winda Kesuma says:

    Thank you Pak Kodiat =) =)

    Yoi, merah khan ciri khan Canon =) Mesti di PS yah…abis di kasi sample ama Jerry emang bagusan di PS sih =)

  6. Yuji Law says:

    Bagus sekali!!Very nice…Bravo!!!!!!!

  7. Erwin Kodiat says:

    Gue dibilangin temen gue kalo mau makro coba vividnya dimatiin, katanya warnanya lebih natural. Vivid itu bagus buat di atas doang katanya.

  8. Richard Harlan says:

    Wuihhh.. cakep nian…..

  9. Nia Jelantik says:

    wah winda, udah canggihan nih moto underwaternya. Keep it up girl!!

  10. Mulyadi Setiono says:

    momen dan pose nya bagus

  11. Alexander says:

    beautiful picture

  12. Tom F. Chandra says:

    A very good pose!

  13. Ali Handisanjaya says:

    keren,bagus win moment yg cantik.

  14. Acuan Teharmin says:

    waoww.. 2 harlequins at the same time, nice!!!
    deserve a 5 for this!!
    ciamik winda!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.