Kayak Elang beneran nangkring di cabang….

UserCamera: Olympus C-770
Location: Aceh
Strobe: Built-in Flash
Taxonomy: Fish
EXIFSoftware: Adobe Photoshop 7.0
Votes

Score: 4.47 (30 votes)

Like this photo? Want to own a copy? Contact us!

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

17 Responses to “Long Nose”

  1. Hengky Dotulong says:

    Ini baru tajam dan ngganteng.

  2. Budi Ramadi Jerry says:

    uedann… bagusss….

  3. Ali Handisanjaya says:

    cakep sekaliiiiiiiii

  4. Mulyadi Setiono says:

    tajam dan bagus warnanya

  5. Eric Loh says:

    If this picture make it to the calendar, put it on the month with the Chinese New Year.
    ssssooooooo red like ang bao :)

  6. Erwin Kodiat says:

    Super sharp & super saturated

  7. Tom F. Chandra says:

    Komposisi dan ketajaman yahud, too saturated though

  8. Ardianto Gunardi says:

    Busettt…. Kayak foto di daratan aja. So clear and sharp…..

  9. Alexandra Sutopo says:

    wuaaah….

  10. Kaufik Anril says:

    I believe this is a good photo…
    Saturasi warna merah di ikan sih oke…
    tapi di sea fan nya, IMHO kalau di tururnkan sedikit bakalan lebih oke.

    Nice PIC

  11. Erwin Kodiat says:

    Bagi EXIFnya dong?
    Kalo mau keluarin EXIFnya, ngesave dari PS pake Save As jangan Save For Web supaya EXIFnya gak ilang

  12. Richard Harlan says:

    Seinget gue pake f/6.3 dan speed 1/60

  13. Monica Hutadjulu says:

    baguusssss, tajam menusuk kalbu.. :) (emang warnanya setajam itu ya?)

  14. imppie says:

    the pic is rich, but it needs more compostion(rule of third)..also try shooting it 45 deg upwards.. it seem that ur subject is undermind( taken from the top).. My 2 cents worth

  15. ryan_Baywatch says:

    so beautiful,gue jadi kepingin lihat langsung tuh,kalo bisa fotonya dibesarin buat gue dong,…

  16. ryan_Baywatch says:

    oh ya gimana caranya agar aku bisa dapatin foto ukuran jumbo nya?mo gue tempel di lab kelautan gue

  17. Andrew Ooi says:

    nice and sharp pic. full of colour .

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.