blue-ringed octopus (Hapalochlaena sp) perching on a reef in Tasik Ria House Reef 1, taken on 30 Jan 2006. I know the flash is too bright - couldnt help it - had to fight with other photographers and didnt have time to adjust or do anything - all I wanted to do is to capture this beautiful but poisonous creature - the first of its kind that I saw………

UserCamera: Olympus C-5060
Location: North Sulawesi
Strobe: Built-in Flash
Taxonomy: Cephalopods
EXIFCamera make: OLYMPUS CORPORATION
Camera model: C5060WZ
Date: 30 January 2006
Time: 17:23:05
Exposure Time: 1/100
Aperture: f/4.8
Exposure Bias: 0.00
ISO: 80
Focal Length: 22.9 mm
Exposure Program: Aperture priority
Exposure Mode: Auto exposure
Metering Mode: Pattern
Light Source: unknown
White Balance: Auto white balance
Software: v756-81
Votes

Score: 3.84 (19 votes)

Like this photo? Want to own a copy? Contact us!

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

6 Responses to “dangerous beauty”

  1. Erwin Kodiat says:

    Keren euy Niel. Ditunggu-tunggu uploadannya, eh akhirnya upload juga. BTW, PS-nya kurang rapi dikit, kalo di layar gue masih keliatan :D

  2. Nila Murti says:

    thx win, iya nih, gue tuh susah cari waktu buat edit :) trus tadi ngeditnya ga pake mouse :D makanya gak rapi….

  3. Budi Ramadi Jerry says:

    Bagus nih… masak over sih flash-nya? di monitorku pas… aku lagi nge-pas-in monitor-ku nehh…

  4. Nila Murti says:

    warna dan texture yang sebenernya seperti yang judulnya ‘wary look’, coba bandingkan dengan yang ini agak bleached kan? tapi emang susah wektu itu si octopus perchingnya di tempat sempit, ini foto ngambilnya sambil jungkir balik kaki di atas, rebutan tempat ama 2 fotografer lain, padahal yang satu bawa kamera segede bagong.

  5. Hengky Dotulong says:

    Nice kompo …

  6. Tom F. Chandra says:

    Nice compo, sayang warna birunya kurang menonjol

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.