UserCamera: Sony DSC-P8
Location: Bali
Strobe: Built-in Flash
Taxonomy: Others
EXIFCamera make: SONY
Camera model: DSC-P8
Date: 25 May 2006
Time: 12:25:22
Exposure Time: 1/125
Aperture: f/2.8
Exposure Bias: -3/3 stop
ISO: 100
Focal Length: 6 mm
Exposure Program: Normal program
Exposure Mode: Manual exposure
Metering Mode: Spot
Light Source: Flash
White Balance: Manual white balance
Software: ACD Systems Digital Imaging
Votes

Score: 3.31 (16 votes)

Like this photo? Want to own a copy? Contact us!

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

8 Responses to “Micromelo undata”

  1. Monica Hutadjulu says:

    Pak Hengky, nama nudi-nya kalo gak salah Micromelo undatus (yang artinya: nudi dengan ‘gembolan’ di punggung hahaha)

  2. Hengky Dotulong says:

    Thank you Mbak Mumun buat identifikasinya, sudah aku rubah judulnya jadi Micromelo undatus, getu loh ..

  3. Irene Pramudito says:

    Bukan Mictomelo undata?

  4. Hengky Dotulong says:

    Nah lo.. mana nich yang bener…?
    Udah biarin aja deh, bikin spesies baru…

  5. Erwin Kodiat says:

    Yang paling bener Micromelo undata.

    Ini quote dari artikelnya:

    There is one point to make about the formation of the specific name though and it involves the technical point of agreement of the generic and specific names. The name Micromelo is feminine and, because the specific name is an adjective meaning wavy, it must agree with the gender of the genus. So the correct name is Micromelo undata (Bruguiere, 1792).

    Ini lengkapnya baca di sini: http://www.seaslugforum.net/display.cfm?id=81

  6. Monica Hutadjulu says:

    aku liat nya di buku 1001 Nudibranchs-nya Neville Coleman heng.. emang sih di buku yang lain ditulis Miromelo undata

  7. Hengky Dotulong says:

    Hmmh.. yo wis, diganti dengan yang baku saja, biar gak bingung …

  8. Tom F. Chandra says:

    oNCE A nERD WILL ALWAYS BE A nERD

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.