a Diver taken at Fukui Yesterday,
Try to shoot wide angle using ambient light, because I only have
internal flash light in the pocket camera.

Shooting Data:
Internal flash metered & locked to the coral in the foreground to
prevent OE, apperture maximum, focus to the diver.

Any Comments & Suggenstions are very welcome……

UserCamera: Canon PowerShot S80
Location: North Sulawesi
Strobe: Built-in Flash
Taxonomy: Divers
EXIFCamera model: Canon PowerShot S80
Date: 16 June 2006
Time: 14:20:38
Exposure Time: 1/125
Aperture: f/5.6
Exposure Bias: 0.00
Focal Length: 5.8 mm
Exposure Mode: Auto exposure
Metering Mode: Center Weighted Average
White Balance: Manual white balance
Software: Adobe Photoshop CS2 Windows
Votes

Score: 2.07 (15 votes)

Like this photo? Want to own a copy? Contact us!

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

5 Responses to “Diver at Fukui Bunaken”

  1. Hengky Dotulong says:

    Emang ini kayaknya gak berapa bagus, S 80 nya dipaksain jadi D 70 dengan lensa wide angle, saturasi PS nya kayak di FN, he.. he…

  2. Kaufik Anril says:

    namanya juga orang usaha heng….ada gagalnya he he he…

  3. Erwin Kodiat says:

    Komposisinya nih yang kurang sedap dipandang :D
    Terus itu siapa nih kok gayanya mirip ’seseorang’ yang kalo diving octopusnya gak pernah di-secure …. :D

  4. Kaufik Anril says:

    Thx win,
    next time gw coba bikin foto jenis ini dengan komposisi lain.
    Itu my guest, biasa alat sewaan dari blue banter, gak ada
    holdernya.

    :)

  5. Tom F. Chandra says:

    coba siapa itu instrukturnya kog gaugenya pating cerantel

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.