UserCamera: Canon PowerShot S60
Location: Raja Ampat
Strobe: Built-in Flash
Taxonomy: Crustaceans
EXIFCamera model: Canon PowerShot S60
Date: 10 November 2006
Time: 18:44:50
Exposure Time: 1/80
Aperture: f/8.0
Exposure Bias: 0.00
Focal Length: 5.8125 mm
Metering Mode: Pattern
Software: Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0
Votes

Score: 2.31 (16 votes)

Like this photo? Want to own a copy? Contact us!

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

8 Responses to “snow white”

  1. Hengky Dotulong says:

    Apa nich? Tebak gambar?

  2. Tineke Smit says:

    It is probebly an Aulacolambrus hoplonotus. Raraly seen bij divers because it lives mostly under the sand.
    greetings Tineke

  3. Monica Hutadjulu says:

    Iki kepiting toh??

  4. Mia Aristanti says:

    kayaknya sih ada satu mata yang nongol, sisanya walahualam apaan tuh… cahayanya pake model spotlight juga mbleset, malah jadi sulit nebak itu makhluk apa.

  5. Monica Hutadjulu says:

    gw jadi inget kue putri salju..
    anyone knows? hehehe

  6. Alexandra Sutopo says:

    Yup…found it unexpectedly….was for other creature and suddenly the sand next to my hand moved…i was so thrilled by the look of it. So beautiful.

    Iya mon…makanya gue kasih nama snow white..hhheeeehhh…

    Mul juga motret ini tapi gue liat sih sempet frustasi juga selain warnanya yang so camouflage…also all those green worms swimming around in front of his lense…huehehee…kayak laler di tempat sampah deh itu cacing2…

  7. Cesillia Kowijaya says:

    Jadi yang bener apa, ikan ya?

  8. Alexandra Sutopo says:

    it’s a crab bu…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.