I guess this is where the Marines got the idea of painting their faces for a combat, so they’d look more…fishy??

UserCamera: Canon PowerShot A620
Location: North Sulawesi
Strobe: Sea & Sea YS-90
Taxonomy: Fish
EXIFCamera model: Canon PowerShot A620
Date: 29 October 2006
Time: 08:04:58
Exposure Time: 1/80
Aperture: f/5.6
Exposure Bias: 0.00
Focal Length: 7.3 mm
Exposure Mode: Manual exposure
Metering Mode: Pattern
White Balance: Manual white balance
Software: Adobe Photoshop CS Windows
Votes

Score: 2.93 (15 votes)

Like this photo? Want to own a copy? Contact us!

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

9 Responses to “Bat Company”

  1. Erwin Kodiat says:

    Chris, boleh juga nih B/Wnya. Artistik. Cuman kalo my personal taste, gak tau kenapa gue lebih seneng yang berwarna kecuali mungkin foto wreck atau siluet. Plus ada satu lagi di foto ini: kalo contrast screen nya dinaekin mentok, keliatan bekas bersih-bersih di PS nya :D

  2. Chris Simanjuntak says:

    hehe…iya win, ini hasil pertama kutak katik sambil baca tutorial-nya PS, masih jorok ya..hihi…

  3. Monica Hutadjulu says:

    aduh mas chris.. sayang sekali.. itu kok “nyapu-nya” gak bersih.. :D padahal komposisinya udah cakep banget nih!

  4. Chris Simanjuntak says:

    haha…beginilah kalu nyapunya sambil kebelet (gara2 liat foto erwin yang mau jadi kalendar itu :) ) Thanks comment-nya lho..

  5. Hengky Dotulong says:

    Ayo dibersihin dulu itu bekas burnnya…
    Terus upload lagi ….

  6. Ahmad Zaki says:

    Would make a nice Poster, with some Words of Wisdom written on the left….like “If Wishes were Fishes, we’d all be casting nets!” heehee

  7. Chris Simanjuntak says:

    @Hengky : iya pak, gini nih kalo monitor di rumah diset gelap, pas liat di kantor jadi malu sendiri…haha…ntar saya benerin deh..

    @Ahmad : :D

  8. Indra Swari says:

    the strip pattern do well in the BW.

  9. Yuji Law says:

    I think this is good!!I like it the in B/W,can really display the artistic work.If it is colored…it will be too ordinary!!
    Bravooooooo

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.