Location: Popo

UserCamera: Canon EOS 350D
Location: North Sulawesi
Strobe: Sea & Sea YS-110, Sea & Sea YS-90
Taxonomy: Crustaceans
EXIFCamera model: Canon EOS 350D DIGITAL
Date: 02 January 2007
Time: 15:11:48
Exposure Time: 1/100
Aperture: f/29.0
Exposure Bias: 0.00
ISO: 100
Focal Length: 100 mm
Exposure Program: Manual
Exposure Mode: Manual exposure
Metering Mode: Pattern
White Balance: Manual white balance
Software: Adobe Photoshop 7.0
Votes

Score: 4.23 (22 votes)

Like this photo? Want to own a copy? Contact us!

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

8 Responses to “My Velvet Bed”

  1. Agus Susanto says:

    jika tidak terhalang sedikit softcoral, perfect tuch!

  2. Erwin Kodiat says:

    Perfect tone, sharpness, composition & clarity!

  3. Yuji Law says:

    Color is right,i like this composition!!Great close up shot!!

  4. Bayu Wardoyo says:

    Perfect talent combined with full frame DSLR & twin strobe… Cakep! Mbak Indra, YS 90 kalo jadi dijual bilang2 ya, hehehe…

  5. Indra Swari says:

    Thx guys…

    Bayu, ga mau beli ys-110 yg baru? Ada focus light nya loh.. Bantu banget, lebih terarah.

  6. Indra Swari says:

    Erwin, bisa clear gini udah untung banget. Soalnya saat itu visibility jelek banget, only 3m max.

  7. Bayu Wardoyo says:

    Pengen sih, cuman budgetnya lebih ‘cocok’ untuk YS90. Soalnya udah pake satu YS90 duo, jadi biar kembar YS90 nya. Bener juga sih, waktu pake Ikelite DS125 emang enak banget krn ada focusing light, terutama kalo viz jelek.

  8. Hendra Tan says:

    Tajam…Susah nich dapat nya….si Kepiting nya ada dalam tumbuhan….PS:Indra…Thx atas pinjaman strobe nya…salam

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.