Location: Lembeh, North Sulawesi

UserCamera: Canon EOS 5D
Location: North Sulawesi
Strobe: Sea & Sea YS-120
Taxonomy: Fish
EXIFCamera model: Canon EOS 5D
Date: 25 October 2006
Time: 17:54:05
Exposure Time: 1/200
Aperture: f/9.0
Exposure Bias: 0.00
ISO: 100
Focal Length: 100 mm
Exposure Program: Manual
Exposure Mode: Manual exposure
Metering Mode: Spot
White Balance: Auto white balance
Software: Adobe Photoshop CS2 Macintosh
Votes

Score: 3.62 (21 votes)

Like this photo? Want to own a copy? Contact us!

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

5 Responses to “Sleek”

  1. Tony Cooper says:

    Nice photo and composition, needs to be cleaned tighter to the fish….could be a great photo.

  2. Ahmet Yilmaz says:

    i think it is great

  3. Mia Aristanti says:

    Indra, wonderful pic as usual, emang sengaja dibuat gelap gini ya? Soalnya menurutku ikannya kurang menonjol dibanding BG

  4. Indra Swari says:

    hi mia, duh… ini warna yg bikin problem screen computernya… di computer ku uda bagus warnanya… tapi kemarin aku dikasi liat di comp erwin, dooooh juelek pol… payah d… ga ngerti juga kenapa gitu… jadi ga PD main2in di comp nih..

  5. Erwin Kodiat says:

    ah suka merendah aja … gak jelek pol kok, cuman ada area yang bekas diedit keliatan di screen gue :D

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.